O nama

Pijaca.eu nije posebno inovativan način prikupljanja oglasa, ali je prvi koji će na regionalnoj razini prikupiti svu ponudu i potražnju. Cilj je skupiti oglase na jedno mjesto kako bi građanima Posavine i okolnih mjestim koji su upućeni na Posavinu omogućili uvid u ponudu i potražnju primarno na regionalnoj razini.

Što radimo

Vrlo jednostavno, organiziramo oglašavanje roba i usluga za područje Posavine i okoline. Time kupcima iz Posavskih mjesta omogućavamo jednostavan i intuitivan prikaz cjelokupne ponude organizirane po kategorijama sa točnim informacijama o ponudama i ponuđačima. Intuitivan pristup organiziranim podaci o ponudi i potražnji uveliko će olakšati razmjenu roba i usluga. Potaknut će kupoprodajnu razmjenu i olakšati lokalnom stanovništvu protok informacija o ponudi i potražnji u neposrednom susjedstvu bez troškova dostave.

Naš tim vam stoji na raspolaganju

Kako oglasnik funkcionira

Kreirajte račun

Registrirajte se na našoj stranici. Time ćete dobiti pogodnost samostalnog kreiranja i uređivanja vaših oglasa ponude i potražnje.

Objavite svoj oglas

Koristiite naš obrazac za unos vašeg oglasa. Prethodno pripremite fotografije i podatke o robi ili usluzi koje nudite ili potražujete.

Primajte ponude

Potencijalni kupci će vas lako kontaktirati i postavljati vam pitanja vezano za vašu robu ili usluge. Postavljeni kontakt podaci su vidljivi i pregledni.

Prodajte svoj artikl

Kada ostvarite kontakt na vama je da dogovorite prodaju. Sva komunikacija između vas i vašeg kupca odvija se na osobnoj razini.

1800+
Objavljenih oglasa
26+
Registriranih korisnika
16+
Brendiranih korisnika

Korisnici su rekli o nama

Postavite ovdje svoje dojmove o našem oglasniku. Pišite nam namail.

Korisnik

pošalji komentar

Postavite ovdje svoje dojmove o našem oglasniku. Pišite nam namail.

Korisnik

pošalji komentar

Postavite ovdje svoje dojmove o našem oglasniku. Pišite nam namail.

Korisnik

pošalji komentar
Skip to content