Na naše stranice možete postaviti svoj reklamni banner

Osim što možete postaviti svoj oglas na našim stranicam možete postaviti i svoju reklamu kao banner ili sponzorirani tekst.

Slikovni banneri ili u reklame u drugoj formi mogu biti postavljeni na više pozicija na našem oglasniku. Banneri se mogu postaviti na naslovnu stranicu, na stranicu za prikaz oglasa, na stranicu štanda (izdvojene trgovine jednog oglašivača) ili pak na izdvojenu stranicu svakog oglasa. Osim postavljanja bannera na stranice s oglasmima iste možete postaviti na našu stranicu s blog kategorijama, tj, na našu stranicu sa objavljenim novostima.

Osim bannera možete objaviti i sponzorirani tekst. Tekst će se nalaziti u rubrici novosti, a na naslovnici će se nalazati uvodna slika i link na vaš tekst.

Banneri mogu biti postavljeni na više pozicija i mogu biti postavljeni na više dana. Ovosno o paketu i cjeniku za postavljene bannere.

Sve bannere i sponzorirane tekstove možete naručiti i dogovoriti detalje na naši e-mail adresu info@pijaca.eu

Prednosti bannera

Banneri imaju višestruku prednost u odnosu na standardne i promovirane oglase. Svaki banner stoji na istj poziciji bez obzira na količinu i učestalost objavljenih oglasa. Banneri imaju svoje stalne pozicije i u fokusu su posjetitelja i uvijek su vidljivi. Banneri se mogu zakupiti na duži vremenski period tako da predstavljaju idealan marketinški potez koji odlično promovira vaše proizvode ili vaše usluge. Obratite nam se na naš mail i dogovorite postavljanje vašeg banera na našim stranicama.