Kako objaviti oglas

Da bi uopće mogli objaviti oglas prethodno se morate registrirati. Registracija je besplatna i provodi se u svega par koraka. Posjetite ovaj link i ovorite obrazac za registraciju. Unesite tražene podatke. Morate unijete validnu e-mail adresu. Pazite kod izbora korisničkog imena. Ime koje odaberete neće moći biti promijenjeno.

Morate prihvatiti naše Uvjete i pravila kao i Politiku privatnosti, inače registracija se neće moći provesti do kraja.

Kada se registrirate dobit ćete na vaš prijavljeni mail poruku o verifikaciji mail adrese. Kliknite na verifikacijski link kojim će te potvrditi validnost vaše mail adrese i odmah ćete biti preusmjereni na obrazac za prijavu. Prijavite se s korisničkim podacima koje ste odabrali.

Ovaj postupak, naravno, vrijedi samo kod prvog logiranja. Svaki sljedeći put će postupak logiranja ići znatno brže. Uz uvjet da u vašem browseru spremite svoje pristupne podatke.

Nakon prijave bit ćete preusmjereni na obrazac za unos oglasa.

Dalje pratite korake koji su intuitivni.

Odaberite vrstu oglasa, kategoriju i potkategoriju (ako postoji) i nakon toga sustav će vas preusmjeriti na obrazac za unos podataka o oglasu. Ako se vaš predmet oglašavanja ne može svrstati u niti jednu od ponuđenih kategorija svrstajte ga u kategoriju “Ostali”. Nakon toga nas izvjestite o ovom problemu. Mi ćemo dodati potrebnu kategoriju i vaš ćemo oglas svrstati na pravo mjesto.

Ukoliko vam se sve čini komplicirano posjetite tekst sa uputama koje korak po korak objašnjavaju kako postaviti oglas.

Kakav oglas mogu postaviti

U ponudi je više vrsta oglasa. Svaki korisnik može postaviti 2 besplatna oglasa. Oglasi će na stranici biti aktivni 30 dana.

Nakon isteka tog perioda moći ćete produžiti isti oglas uz plaćanje po našem cjeniku.

Osim besplatnog oglasa možete objaviti komercijalni oglas. Uvjeti objave definirani su u našim komercijalnim paketima. O istim više možete saznati iz našeg cjenika na ovoj stranici.

Ovisno koji paket odaberete moći ćete koristiti pogodnosti tog paketa.

Svaki korisnik koji zakupi paket za mnogostruko oglašavanje dobit će svoju zasebnu trgovinu, koju smo mi sukladno domeni oglasnika nazvali “štand”. Svi vaši oglasi bit će na vašem štandu i korisnici će moći izbrom vašeg štanda pratiti samo vaše oglase.

Promotivno oglašavanje

Izuzetno oglasnik pijaca.eu može uvesti promotivno oglašavanje koje će vrijediti za određeni period dok promotivno razdoblje traje. Promotivno oglašavanje može biti raznoliko u smislu pogodnosti koje ćemo ponuditi korisnicima našeg oglasnika. Od promotivnih sniženih cijena do apsolutno besplatnih oglasa. Pratite naše novosti i informirajte se o akcijama i promotivnim paketima.

Unapređenje oglasa

Svaki oglas, besplatni ili komercijalni, promotivni moći će se unaprijediti. Moći će steći status povlaštenog i istaknutog oglasa. U ponudi imao gotove pakete unaprijeđenih oglasa. U ovisnosti o odabranom paketu imat ćete mogućnost sve ili dio vaših oglasa postaviti u povlašteni status, na određeno ili neodređeno vrijeme. Povlašteni oglasi će biti posebno označeni i istaknuti, a ovisno o odabranoj opciji unapređenja moći će imati status pojavljivanja na samom vrhu oglasnika ili u prvoj grupi prikazanih oglasa.

Ako je zakupljen komercijalni oglas on će biti vidljiv na stranici nakon što dobijemo uplatu ili dokaz o izvršenoj uplati za oglas. Besplatni oglasi će biti aktivni odmah ili unutar 24 sata od vremena postavljanja.

Za više informacija možete pogledati našu bazu (FAQ) često postavljanih pitanja. Možda tamo pronađete odgovore na pitanja koja vas muče u vezi postavljanja oglasa. Ako ni to ne pomaže uvijek ste slobodni obratiti nam se putem maila info@pijaca.eu